De Verhuis-Butler verhuist u zonder zorgen binnen Nederland. Wij onderzoeken uw woonsituaties en luisteren goed naar uw verhuiswensen. Dat maakt het verhuizen net iets makkelijker. Wij bieden u net een beetje meer, denk aan seniorenservice voor ouderen die een handje extra nodig hebben, praktische hulp bij zelf verhuizen of het transporteren van uw kostbare vleugel of kunst. Klinkt dat als muziek in uw oren? Vraag nu een offerte aan voor onze verhuisservice, of neem contact op voor meer informatie 010 - 848 3904.

Uw verhuizing is onze zorg
 
Advies en oplossingen
Verhuizen is voor veel mensen een grote stap. Het is stressvol en er komt veel bij kijken. Zo is een goede voorbereiding erg belangrijk. Maar hoe combineert u dat als u het al druk genoeg heeft met uw kinderen of uw werk? Dan is het fijn als er een vakkundig verhuisbedrijf voor u klaarstaat met advies en oplossingen.

Met onze verhuisdienst kiest u zelf hoeveel u zelf doet en hoeveel u door ons laat doen. Zo kunt u ervoor kiezen om alleen de grote meubelstukken te laten verhuizen. Maar wij verhuizen natuurlijk ook graag uw hele inventaris. De Verhuis-Butler is een gecertificeerd bedrijf en dat biedt vertrouwen. Wij voldoet namelijk aan meerdere eisen op het gebied kwaliteit, milieu en veiligheid.

Expertise op elk gebied

Elke verhuizing is anders. U kunt erop rekenen dat wij ervaring hebben met elke situatie. Heeft u grote kasten of ander meubilair dat moeilijk via de trap naar beneden vervoerd kan worden? Dan maken wij gebruik van een van onze speciale verhuisliften. Heeft u kunst of antiek in huis? Dan schakelen wij ons team van professionele art handlers in. Heeft u inboedel die u in uw nieuwe woning niet kwijt kunt? Uw inboedel slaan we graag tijdelijk voor u op. Voor elk probleem hebben wij een oplossing. Neem contact met ons op om uw probleem te bespreken.