Verhuizen naar het buitenland?
Waar dan ook ter wereld, wij kunnen veel voor u betekenen. Door ons internationale netwerk kennen wij de situatie waarnaar u verhuist. Daardoor kunnen wij, indien nodig, altijd plaatselijke experts inschakelen. Verhuizen naar het buitenland is niet alleen maar het vervoeren van meubels. We staan u daarom ook bij met het papierwerk, geven u advies over uw nieuwe woonomgeving, maar zorgen ook voor u als u weer terugkeert naar Nederland.


Verhuizen binnen de Europese Unie
Wij hanteren zeer gunstige tarieven. Dit komt door ons gebruik van zogenaamde Powerlanes: wekelijkse ritten binnen Europa waarin verhuizingen gecombineerd worden vervoerd. Natuurlijk kunnen wij uw inboedel ook apart verhuizen op een door u zelf gewenste datum. 


Snel en vakkundig
Als internationaal verhuisbedrijf hebben wij Europese samenwerking. Er zijn dus altijd voldoende mensen in de buurt om te helpen met lossen. Met onze internationale kwaliteitseisen kunt u overal rekenen op dezelfde snelle en vakkundige service. Al onze internationale auto's worden bemand met twee chauffeurs. Ze hebben een opbouwlift bij zich die tot de 3e verdieping reikt, genoeg dekens, rollend- en verpakkingsmateriaal en zo nodig oprijplaten voor het vervoer van personenauto's. Eventuele grensproblemen lossen wij op met lokale douane-experts. Zij zijn goed op de hoogte van de ingewikkelde douane- en belastingregels.