• Veilig, verwarmd en droog..

Bij de opslagruimtes van De Verhuis-Butler zijn uw spullen veilig. In en rond de vestiging is 24 uurs videobewaking aanwezig, bovendien zijn roken en open vuur verboden. In de opslagruimtes is het nooit kouder dan 10 graden. U kunt er dus gerust uw kleding, hobby-spullen of persoonlijk archief opslaan.

 

• Zelf brengen/ophalen of ons laten doen..

- U huurt een opslagbox met een volume van 7 tot 12 m3 per opslagbox, afhankelijk van de beschikbaarheid. U komt zelf met uw spullen naar onze vestiging en bergt uw spullen op in de opslagbox. Wij zorgen ervoor dat uw opslagbox in de loods wordt opgeborgen tot uw volgend bezoek.

- U laat ons uw verhuizing uitvoeren, wij brengen het naar onze opslag, slaan het op net zo lang als het nodig is en brengen het op afspraak weer op de door u aangegeven bestemming.

 

Tussentijds spullen toevoegen of juist eruit halen, belt u ons hierover voor het maken van een afspraak. Wij zorgen ervoor dat uw opslagbox voor u klaar staat zodat op het afgesproken data en tijd. U kunt dan ongestoord in uw opslagbox spullen bijplaatsen of verwijderen.

Let op: Er wordt voor u een calamiteiten verzekering afgesloten, tegen een laag tarief van €30,- per opslagbox met een eigen risico van €150,-, voor het geval er iets met uw spullen of de opslagbox gebeurt (stormschade, blikseminslag, aanvaring? enz). Heeft u uw eigen inboedelverzekering, op vertoon van het officiële polisblad vervalt onze verplichte dekking en maakt u gebruik van uw eigen verzekering.

Onze verzekering dekt tot € 50.000 en heeft een standaard looptijd van één jaar. Het tarief voor de huur van de opslagbox is aanvankelijk van de opzegperiode. Zet dus nooit meer dan voor € 50.000 in uw opslagbox

Tarieven per 1m3 per maand: €10,- incl. BTW

Omdat wij de opslagbox voor u klaar moet zetten, betaalt u een bedrag per bezoek. Kosten per bezoek bedragen € 50,00 incl. BTW (Het eerste bezoek is vrij van kosten).