Als u gaat verhuizen dan wilt u graag alles zo gemakkelijk mogelijk, maar ook zo veilig mogelijk inpakken. Het laatste wat u immers wilt, is schade tijdens uw verhuizing. Kartonnen verhuisdozen bieden daarbij niet altijd de bescherming die uw waardevolle goederen nodig hebben. De verhuiskrat van De Verhuis-Butler biedt deze bescherming wel en heeft daarnaast nog enkele andere voordelen.

WAT IS EEN VERHUISKRAT?
De verhuiskrat is aan onder en zijkanten een dichte kunststoffe krat met een afmeting van 60 bij 40 centimeter en een diepte van 38 centimeter. Deze is voorzien van een solide deksel waarmee de krat gemakkelijk afgesloten kan worden. Ook kan de krat gemakkelijk gestapeld worden, zonder dat het gewicht van de bovenste krat de inhoud van de onderste krat(ten) kunnen beschadigen.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN ONZE VERHUISKRATTEN?
De voordelen van de onze verhuiskratten zijn gemakkelijk aan te geven door op de nadelen van de traditionele verhuisdoos te wijzen. Bij een kartonnen verhuisdoos loopt u het risico dat het karton scheurt, waardoor uw waardevolle spullen kunnen beschadigen. Ook kan er bij het stapelen schade ontstaan doordat het gewicht van de bovenste dozen drukt op de onderste. Daarnaast bieden onze verhuiskratten gebruikersgemak omdat je deze, zoals bij de traditionele verhuisdoos, niet eerst in elkaar hoeft te zetten. Daarnaast gaat ook het afsluiten een stuk gemakkelijker.

 

GEMAKKELIJK ÉN VOORDELIG
Naast het feit dat de verhuiskratten erg gebruiksvriendelijk zijn, zijn de huurtarieven ook nog eens zeer aantrekkelijk. 

Een stevige kartonnen verhuisdoos kost al gauw €2,50 tot €3,50, waarmee u dan duurder uit bent. U koopt de dozen dan weliswaar, maar gebruikt ze vaak maar eenmalig. Met onze verhuiskratten kunt u al uw waardevolle goederen goed inpakken en veilig verhuizen, terwijl u niet meer kosten maakt dan normaal.

 • Tarieven per week (of gedeelte ervan)
  - 1 - 10 kratten = €1,50 excl. BTW per krat.
  - 10 - 20 kratten = €1,35 excl. BTW per krat.
  - 20 - 50 kratten = €1,10 excl. BTW per krat.
  - 50 - 100 kratten = €0,95 excl. BTW per krat.
  - 100 - 200 kratten = €0,70 excl. BTW per krat.
  - 200 kratten of meer = €0,60 excl. BTW per krat.

BRENGEN EN OPHALEN
Voor onze verhuiskratten hoeft u ook nog eens de deur niet uit, want ze worden binnen Rotterdam voor maar €20,00 ex. BTW bezorgd/opgehaald, daarbuiten +  €0,49 ex. BTW per gereden km.

BEL DIRECT OF BESTEL ZE ONLINE!